12 / 09 / 2024

ADVICE OPRUSTER PÅ OPERATIONS

By Morten Vester Haldrup

Advice ansætter ny COO og styrker sit operations- og people & culture team med yderligere en tung rekruttering.

Alene siden nytår har vi i Advice og Forte Advice budt velkommen til over 30 nye medarbejdere som resultat af en hastig vækst på særligt det digitale område, senest med opkøbet af det digitale udviklingshus Ombrello. Større, længerevarende og mere komplekse kundesamarbejder på det digitale område, og generel succes med at udvikle kunderne på tværs af kommunikation, marketing og digital stiller nye krav til kompetencer, processer og kultur. Derfor har vi i Advice valgt at styrke vores operations med ansættelsen af en ny COO.

Valget af landet på Anja Agerbo Thomsen, der får ansvaret for både at styrke alt fra processer og systemer til talentudvikling og kultur. Hun har tidligere været CEO i Vice Nordic og Global Vice President for Commercial Operations i Virtue. Her stod hun bl.a. for at sikre virksomhedens strømlining af processer på tværs af 20 lande, og netop de erfaringer ser hun frem til at bringe i spil hos Advice.

”Jeg er glad for at blive en del af et hus, der har den bredde af kompetencer indenfor både agenda-setting, branding og teknologi, som Advice har. Jeg kender ikke til andre bureauer, der har de kompentecer samlet ét sted, og som samtidig arbejder for kunder, der virkelig har noget på hjerte. Jeg ser frem til at bidrage til at sikre, at fælles processer og plads til forskellighed kan gå hånd i hånd, så vi både kan lykkes med at gøre hverdagen lettere og samtidig skabe værdi på både kort og langt sigt,” fortæller Anja Agerbo Thomsen, der senest kommer fra en stilling som CMO i Podimo.

Sammen med Anja starter også Marie-Louise Werner, der kommer med bred erfaring med at skabe samspil mellem processer, mennesker og kultur fra både konsulent- og startup-verdenen. Hun kommer fra en rolle som People Manager hos Upright Music, og har derudover arbejdet med HR og operations i konsulenthuset Inviso.

Med en organisering med tre specialiserede afdelinger orienteret mod tre forskellige markeder er arbejdet med at sikre synergi mellem processer og mennesker af central betydning hos Advice. Det gælder både for at sikre den rette opgaveløsning, når kompleksiteten stiger, såvel som for at kunne sikre den rette udvikling af medarbejderne på kort og langt sigt.

”Vores mission er at udvikle enkle, sammenhængende og gribende kommunikationsløsninger til kunder med komplekse produkter og budskaber. Kravene til faglig specialisering og til at kunne designe og orkestrere integrerede løsninger stiger i disse år. Det kræver, at vi udvikler vores processer, talentudvikling og kultur. Derfor er vi også glade for at få to stærke profiler på holdet med masser af erfaring i netop at ramme en balance mellem frihed til kreativitet og faste rammer, der sikrer effektivt samspil på tværs af et stort hus med mange specialister, udtaler Espen Højlund, der er managing director og partner i Advice.

Anja Agerbo Thomsen

2021-2024: CMO, Podimo
2020-2021: Global VP, Commercial Operations, VIRTUE
2019-2020: COO, VIRTUE EMEA
2018-2019: CEO, VICE Nordic

Marie-Louise Werner

2023-2024: People Manager, Upright Music
2022-2023: HR Business Partner, Devoteam
2018-2022: Business Support Manager, Inviso